Att ha en pulserande, dunkande  och trötthetskänsla i fötterna är inget ovanligt.

 När man går och står så belastas både ben och fötter, vilket kan leda till att fötterna svullnar, gör ont, ömmar eller att de känns trötta.

dunkar-och-pulserar-i-fötterna

Vanligtvis så försvinner den trötta och pulserande känslan i fötterna efter vila. Men det kan vara besvärligt att fötterna gör ont och ömmar. Eftersom våra fötter är kopplade till dagliga mående så är det viktigt att du ger dina fötter rätt förutsättningar, så att du även kan förebygga besvären och slippa obehaget. Samtidigt som du förebygger värre fotproblem framöver.
__________

Vad kan jag göra för att bli av med känslan?
Den pulserande känslan, ömheten och smärtan beror på att dina fötter utsätts för hårt arbete och får inte rätt belastning. Genom att använda fotriktiga, mjuka och stötdämpande skor så ger du fina fötter rätt förutsättningar. Samtidigt som du minimerar påfrestningar på fötter, knän och leder. Det i sin tur bidrar till att du går skönare och får en mer avslappnad gångstil.

Joya skor är fotriktiga skor som har blivit kända som ”må-bra” skon och startades i Schweiz av två innovativa entreprenörer, skorna har flera olika fördelar men har blivit populära tack vare att de är:

  • Stötdämpande
  • Mjuka
  • Avlastande
  • Bekväma

Joya har olika sultyper som är unika för deras skor. Dels Emotion och dels Motion.

Med kategorin ”EMOTION”: Den mjukelastiska Joya-sulan absorberar varje slag och stöder därmed effektivt lindring av rygg och leder. Resultatet: en unik gångkomfort. Perfekt för människor som vill skämma bort sig själva och fötterna med en unikt mjuk vandringskänsla.

Anges med följande symbol:

Med kategorin ”MOTION”: Joya har utvecklat skokategorin ”MOTION” för att möjliggöra en aktiv gång. Den mjuka sultekniken har en muskelaktiverande rundad sula/midfoot roll – den så kallade ”Activator”.

Det geniala systemet stöder den naturliga rörelsesekvensen och hjälper till att automatiskt anta en mer aktiv hållning. Passar alla som fokuserar på sin fysiska kondition.

Anges med följande symbol:

 

Skorna finns i flera olika modeller, både till dam och herr – och du kan se alla modeller genom att klicka HÄR

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *