Det har varit lite stiltje på bloggen den senaste veckan och det beror på att vi haft fullt upp med att skicka ut Scholls Jump, den superlätta toffeln som funkar lika bra inomhus som ute. Jump är tillverkad med Scholls Biomechanics-teknologi och har en fotbädd som ger kompensation vid pronation. Fotbädden rätar upp foten till en mer naturlig position och kan därmed lindra smärta i häl, ankel och knä som ofta uppstår i samband med pronation. Den har också löstagbar fotbädd vilket innebär att du kan enkelt byta ut innersulan mot dina egna inlägg vid behov. Själva skon är ingen nyhet, men vi har bara haft den i svart tidigare, nu finns den i fin röd och läcker rosa.

Den är en succé utan dess like och det är bara Sverige och Italien som säljer den i färg, så tipsa gärna era kompisar i Norge och Danmark. I två veckor har vi levererat en ansenlig mängd skor så nu anser vi oss uppvärmda och redo för våren och sommaren. Lagret är fullt igen, välkommen med din beställning.

scholl_jump

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *