Vet du inte vad du ska ge i present, babyshower-gåva, doppresent, morsdagpresent, farsdagpresent eller julklapp? Axelda fårskinnstofflor är presenten, eller julklappen som passar alla! Oavsett ålder eller kön.

presenten-som-passar-alla

Axelda fårskinnstofflor finns både till henne, till honom och till de allra minsta.

Tofflorna finns i flera olika modeller, och kan användas året om. Till barndop och babyshower är fårskinntofflor en perfekt gåva. När barnet exempelvis ligger i vagnen, så kan det vara svårt att veta om barnet fryser om fötterna – eller är för varm, och då är fårskinnstofflor en perfekt lösning. Tofflornas insida är fodrad med mjukt och värmande fårskinn. Fårskinnet ger behaglig värme till fötterna och bidrar också till ett behagligt klimat då dess naturliga egenskaper låter fötterna andas, vilket ger fötterna ett optimalt klimat att vara i.

HÄR kan du se alla tofflor till barn och bebisar från Axelda

present-tips-baby-shower-dop

Till henne | Fårskinnstofflorna passar perfekt att använda hemma, antingen för den som har kalla golv, till den som lätt fryser om fötterna – eller bara för den som behöver lite vardagslyx. Fårskinnstofflorna har blivit populära att använda på sommarstället, i stugan eller i husvagnen tack vare att de ger fötterna värme, utan att göra fötterna svettiga.

HÄR kan du se alla fårskinnstofflor som finns till dam.

presenttips-till-henne

Till honom | Oavsett om du behöver en present eller julklapp till sambon, pappa, farfar eller morfar så är fårskinnstofflorna en perfekt present. Tofflorna finns både som slip-in modell och med häl. Tofflorna finns även med yttersula i gummi, vilket gör att de ger ett bättre och mer stabilt grepp inomhus. Vilket gör tofflorna perfekt till de som använder tofflor inomhus och behöver mer stabilitet och trygghet. HÄR kan du se alla fårskinnstofflor från Axelda till män.

presenttips-till-honom

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *