Har du breda fötter, eller behöver du bredare och rymligare skor?

Då känner du säkert igen dig i att det inte är lätt att hitta vattentäta, eller vattenavvisande skor.

Men Green Comfort är ett danskt varumärke som designar snygga, fotriktiga, stötdämpande och bekväma skor i rymliga läster. Skorna har blivit populära hos dem som går och står mycket, men också hos dem som har besvär med fotsmärta eller trötta fötter. Skorna har även rymlig läst som gör att skorna passar dig som har bredare fötter – eller för dig som har besvär med hammartå, Hallux Valgus eller skräddarknuta.

vattentäta-breda-skor

Skorna är designade för att ge dina fötter komfort, avlastning och ett skönare steg – oavsett om det är på promenaden, på jobbet eller när du är ute i naturen.

Skorna är designade med membranet GreenTex som håller fukt ute samtidigt som de låter dina fötter andas.  Skorna har även ett foder av ull värmer när det är kallt men tack vare ullens naturliga egenskaper ger det en ventilerad komfort även i varmare temperaturer.

GREEN COMFORT Track N’ Trail

– Skandinavisk design med en sportig touch
– Vattentätt GreenTex-membran som andas
– DRI-LEX ECO-foder ser till att fukt transporteras bort från fötterna
– Varmfodrad med ull
– EnergySole-fotbädd för optimal stötdämpning

breda-vattentäta-skor

Skorna har även en  rymlig passform och generös tåbox bidrar till ett avslappnat steg och en greppvänlig sula ger dig ett bra grepp på underlaget. I skornas fodret finns även ett hålbart DRI-LEX ECO-foder, ett garn tillverkat av uteslutande återvunna plastflaskor.

vattentät-sko-green-comfort

Du kan läsa mer om modellerna, och se fler rymliga, vattentäta skor från Green Comfort HÄR

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *