Snygga, mönsterstickade strumpor i ull från Minfot i 2-pack i två olika färger. De är stickade i ett vackert mönster i finstämda färger i traditionell design. Snygga strumpor som man gärna låter synas i ett par kängor eller varför inte hemma som myssockar. Här kan du köpa dem.

Dessa svensktillverkade strumpor är designade med en unik teknologi som kallas Coolmax, vilket gör att strumporna effektivt transporterat bort fukt och håller fötterna fräscha. Strumporna har ett elastiskt skaft som ger en perfekt passform och komfort och en frottéstickad sula som bidrar till att ge en skön, dämpande effekt till fötterna. Det bidrar till att minimera påfrestningar på fötterna och ger komfort, både när du går och står. Köp dem här.

Snygga och sköna strumpor med högt bomullsinnehåll (78%) bra passform, de mjuka och slitstarka på samma gång. Klassisk design med normalhögt skaft och ribbstickad mudd som bekvämt omsluter både fot och ben. Strumporna är även förstärkta i tå och häl för bra hållbarhet och komfort. För slitstyrkans skull finns även lite polyamid i bomullsblandningen, samt lite elastan för elasticitetens skull. Säljs i 3-pack, finns i två olika färger/mönster. Du hittar dem här.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *