Precis som du kan läsa i den korta introduktionen under ’Om oss’ så är det vi som arbetar på webbutiken Minfot.se som ligger bakom den här sprillans nya bloggen. I vår butik hittar du praktiska, kvalitativa och enkla produkter, som gör dina fötter lyckliga samt ökar din livskvalitet och ditt välmående. Gör du fötterna glada mår även resten av kroppen bra!

Vi som kommer att skriva här är Cajsa, Annette, Kajsa och Ola. Du kommer att få läsa om allt möjligt som har med fötter att göra – sköna skor och ibland mindre sköna skor, fotbesvär och hur dessa kan te sig samt hur du kan lindra dem, hur du kan öka komforten i din vardag, produkter som vi gillar och rekommenderar, tips och trix, speciella kampanjerbjudanden för er som läser, vad som händer på Minfot.se och även krönikor, vardagsbetraktelser och mycket mer.

Om du har några frågor eller synpunkter blir vi glada om du lämnar en kommentar till våra inlägg, eller om du använder vår frågelåda som du finner i menyn. Du kan ställa en fråga om fötter, besvär som du har, produkter du undrar över eller något liknande. Du får ett svar till den epostadress som du anger i frågelådan. Cajsa som är grundare för Minfot.se är i botten sjukgymnast och svarar gärna på frågor. Vi bjuder gärna in till diskussion och vill alltid höra om era erfarenheter när det gäller allt som har med fötter att göra!

Nu kör vi – hoppas ni hänger med!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *