Pelott är ett fotinlägg som är formad som en slags kudde. Pelotter är specifikt skapade för att lyfta och stödja det främre fotvalvet, därför är pelott perfekt för dig som behöver stötdämpning för trampdynan och har nedsjunka främre förfotsvalv. En pelott avlastar även tådelarna och rekommenderas därför även till de som lider utav Mortons Syndrom.

pelotter-for-foten

Genom att använda pelotter så kan du helt enkelt gå mer smärtfritt, då du avlastar och ger stöd åt påfrestningar i trampdynan och förfotsvalvet. Pelotten är liten och smidig att fästa i skon. Därför är det kanske inte så konstigt att pelotter har blivit en utav de populäraste sko- och fotinläggen som finns.

Hos oss hittar du pelotter från flera olika, välkända varumärken, i flera olika utföranden. Exempelvis som förfotsbandage med band, för dig som vill eller behöver stödja upp det tvärgående förfotsvalvet. Det finns även som ett kompletterande inlägg, som avlastar och ger stöd till förfoten. Vilket ökar komforten och minskar påfrestningar i både trampdynan och förfotsvalvet. Du kan se alla pelotter här.

pelotter-hos-minfot-se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *