Trätofflor och träskor är svenska klassiker som används världen över. Trätofflor har en täckt tå i träbotten och fungerar utmärkt som en skön inomhus och arbetssko. Trätofflor källas även träskor och är helt eller delvis tillverkad i trä. Vi på Minfot.se älskar trätofflor och vårt sortiment erbjuder klassiska trätofflor och träskor i hög kvalité.

moheda_träskor (1)

Moheda är kända för sina klassiska tofflor. De mjuka och bekväma trätofflorna är perfekta för dig som använder tofflor på arbetet eller på fritiden, exempelvis i trädgården. Mohedatoffeln är bekvämare än vad man tror, då det är lätt att associera dem med gammaldags träskor. Men Mohedas tofflor är moderna, bekväma och enkla att bära. Mohedas skor är helt enkelt något utöver det vanliga där traditionellt hantverk möter stilfull design.

moheda_träskor (2)

Mohedatoffeln var tidigare en sko som inte många hade hörts talats om. Men sedan designers runt om i världen började använda sig av träskor och retroskor fick Mohedatoffeln nytt liv. Idag finns toffeln i flera olika modeller och härliga färger och idag är skon populär både i Sverige och utomlands. Tofflen är mycket bekvämare än vad man tror, då det är lätt på grund av deras utseende att associera dem med gammaldags träskor som både var klumpiga och obekväma. Men Mohedas skor är skapade för att sköna och fotriktiga. Skon har även en yttersula i gummi utanpå träet som gör skorna lättare och behagliga att gå i.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *