Bio Cool Medica

Bio Cool Medica

För dig som har känsliga fötter på grund av diabets eller psoriasis kan det vara skönt att ta ett fotbad i Bio Cools Medica, ett syrerikt fotbad speciellt utvecklat för diabetes- och psoriasisfötter. Aktiva syrederivat stimulerar blodcirkulationen och skapar bättre förutsättningar för läkning. Underlättar exempelvis läkning av fotsåravfjällning vid psoriasis. Det syrerika fotbadet motverkar även fot- och nagelsvamp, fotvårtor och fotsvett effektivt. Bio Cool rekommenderar dig som har diabetes att ta ett fotbad varje dag i 20 minuter för att bibehålla/förbättra cirkulationen i fötterna. Samma gäller för psoriasis för att ta bort plack och torra hudflagor. Smörj gärna in fötterna efter badet.

Sockwell har sköna strumpor i merinoull som är både mjuka och stötdämpande. De är följsamma med en avslappnad passform, utmärkt för dig som är diabetiker och/eller har känsliga fötter. För att hålla fötterna varma nu när vintern är på gång är Shepherds Danny ett bra val. Rejäla fårskinnstofflor med kardborreöppning som gör de väldigt lämpliga för dig med känsliga fötter.

 

Fårskinnstofflor från Shepherd med kardborreöppning

Fårskinnstofflor från Shepherd med kardborreöppning

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *