Är du ett fan utav ”Five fingers”? Då kommer du att älska Toesox!

Toesox är nämligen ett företag som har skapat sköna och bekväma tåsandaler och tåstrumpor som stödjer kroppens naturliga rörelser, oavsett vilken aktivitet det än är. Deras tåsandaler är skapade för att ha en positiv inverkan på din hälsa. Eftersom tåsandaler hjälper till med att sprida tårna, och ger dig bättre balans och komfort. Genom att sandalerna sprider tårna så minskar det även uppkomst till skav och sår. Framförallt så ger sandalerna dig en häftig frihetskänsla samtidigt som du blir mer medveten om hur man använder sina fötter.

Tåsandaler från Toesoxs från Minfot.se

toesox_sandal

En av sandalerna från kollektionen är Maya tåsandal Fiesta som är den bekväma sandalen med en mjuk och smidig yogamatta som är täckt i veganläder. De fyra banden mellan tårna håller dina tår och fötter naturligt och anatomiskt korrekt placerade. Tåsandalens yttersula är gjord av en hög kvalité utav gummi som gör att sandalen håller och varar länge. Tåsandalerna är extremt sköna och visst blir dem bara snyggare och snyggare desto längre man tittar på dem? Se alla sandalerna i vår webbshop genom att klicka här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *