Har du besvär med att du blir fuktig och kall om fötterna? 

Det är ett vanligt problem, där fukten på fötterna bidrar till att fötterna blir kalla och att man sedan fryser om fötterna. För att förhindra att du svettas om fötterna, men samtidigt inte får kalla fötter så kan du använda fårskinnstofflor. Fårskinn är ett av naturens finaste material och har även naturliga, temperaturreglerande egenskaper. Det innebär att tofflorna ger värme till dina fötter när de är kalla, men behåller dem svala när det är varmt. Det i sin tur gör att dina fötter får ett optimal klimat att vara i.

farskinnstofflor

 

FÖRDELAR MED FÅRSKINNSTOFFLOR
– Temperaturreglerande, ger värme till dina fötter när det är kallt – men behåller fötterna svala när det är varmt. Vilket ger ett optimalt klimat till dina fötter att vara i
– Mjuka – Fårskinn är ett av naturens mjukaste och skönaste fiber
– Smutsavvisande och lätta att tvätta

 

fårskinnstofflor

Fårskinnstofflorna absorberar även fukt, när ullfibern tar upp vattenånga så avges energi – vilket gör att ullfibern inte känns fuktig.  Dessa egenskaper gör att fötterna inte blir svettiga när man har fårskinnet mot fötternas hud.  När fårskinnet transporterar bort fukt så tar fårskinnet även ”med sig” dålig lukt – och det naturliga fettet i materialet som heter lanolin stöter ifrån sig smutspartiklet på ett naturligt sätt. Vilket gör att tofflorna bidrar till att ge dina fötter ett fräschare, och friskare klimat att vara i.

Alla dessa egenskaper gör att fårskinnstofflorna är perfekt för dig som har besvär med kalla, svettiga och fuktiga fötter.

HÄR kan du se alla fårskinnstofflor från Axelda.

fårskinnstoffel

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *