”Vilka inlägg eller sulor ska jag ha?”

Skoinlägg och sulor finns i flera olika utföranden och har alla olika egenskaper och syften. Vi på Minfot.se vet att det minst sagt kan vara problematiskt att hitta rätt sulor och inlägg. Därför har vi valt att skapa inläggningsguide. En guide som är skapad för dig som behöver lite extra vägledning i att välja rätt sula för dig och dina behov.

Men varför ska man använda skoinlägg eller sulor?

Det finns många orsaker till att man kan behöva skoinlägg. Men de vanligaste orsakerna är att man vill ge sig själv och sina fötter komfort. Ytterligare en vanlig anledning är att man vill minimera eller minska smärta i fötter, knä, rygg och leder. Men skoinlägg och sulor kan också vara bra för ge foten extra stöd.

legs-window-car-dirt-road-51397-large

En av de vanligaste skorna som finns idag är sneakers, där Converse står i framkant. Sneakers och skor som Converse har en sulor som är helt platt och ger inget stöd för foten. När du använder skor som Converse så belastar du fötterna på fel sätt, vilket i sin tur kan leda till diverse fotbesvär – exempelvis hälsporre, smärtor i hälsenan eller benhinneinflammation, och det kan även leda till smärtor i rygg och resten av kroppen. Att belastningen är felaktig leder dessutom till att skons sula slits ut märkbart snabbare än nödvändigt. Detta har kommit att kallas ”Conversesjukan”.

Att gå i sneakers och Converse är något som många gillar och såklart ingenting man ska behöva sluta göra. Men för att ge dina fötter rätt förutsättningar och förhindra framtida problem så bör man använda en uppbyggd sula i skorna. Vårt sortiment erbjuder fler olika uppbyggda sulor, i fler olika prisklasser. Klicka här för att se dem.
man-red-feet-legs-large

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *