Att använda rätt strumpor i dina skor kan göra stor skillnad. Du kanske har upplevt skoskav, sår eller blåsor efter du har promenerat eller vandrat?

Även om du går i bra skor som är avsedda för promenader så är det viktigt att använda rätt strumpor, för annars så kan strumporna glida runt i skorna och skapa obehag.

promenadstrumpor

MINFOT ALL DAY är strumpor som är specifikt designade för att ge dina fötter komfort under hela promenaden och vandringen.

– Högkvalitativ merinoull
– Vadderad häl och tå
– Ventilerande zon som transporterar bort fukt och släpper in frisk luft.
– Elastisk mudd som ser till att strumporna sitter bekvämt och skönt.

– Temperaturreglerande, ger dina fötter ett optimal klimat att vara i.
– Anatomisk passform
– Promenadstrumpor för promenader, vardag eller lätt vandring.
– Designade i Sverige, producerade i Europa

 

promenad-strumpor

Strumporna har en unika teknologier med vadderad häl och tå som är sömnlös som bidrar till att ge dina fötter mjuk komfort och samtidigt minimerar risken att du drabbas av skoskav eller andra behov.
Strumporna har en anatomisk passform med en ventilerande zon som är placerad uppe på foten som bidrar till att transportera bort fukt och samtidigt släppa in frisk luft. Strumpornas mudd är elastisk och designad för att sitta bekvämt och skönt.
promenadstrumpor-minfot
Strumporna är designade i merinoull som ger en lyxig känsla och len känsla till fötterna. Merinoull har även unika egenskaper som neutraliserar doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. Därför passar strumporna dig som har besvär med fotsvett eller illaluktande fötter.
Strumpornas merinoull fungerar även temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt – därför passar strumporna perfekt året om, oavsett klimat eller temperatur.
Strumpornas material är även smutsavvisande, då materialet inte tillåter smuts att tränga in i materialets fibrer, utan håller smutsen på utan. Syret som finns i luften gör även så att ullen nästintill rensar sig själv, så den lösgör effektivt smutspartiklar som faller bort från strumporna, vilket gör att strumporna är renande i sig själv.
Du kan läsa mer om strumporna HÄR

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *