Tycker du inte om att strumpor stasar, eller när de sitter åt? Eller har du känsliga fötter?

strumpor-känsliga-fötter

Minfot Sensitive är strumpor som är designade för dig med känsliga fötter, diabetiker eller för dig som behöver strumpor som är mjuka, eller som har extra platta sömmar.

strumpor-som-inte-stasar

Strumporna är  designade i högkvalitativ bambu för att ge dina fötter optimal komfort.

Strumporna passar dig som har diabetes, eller för dig som har känsliga fötter, eller för dig som inte tycker om när strumporna sitter åt. Strumporna har en extra mjuk resår som har ”role edge” som innebär att strumporna har en rullkant. Rullkanten är specifikt designade för att ge optimal komfort och samtidigt minimera risken att du ska drabbas av att strumporna sitter åt, eller skapar tryck.
strumpor-ej-stasar
Strumporna är också designade med extra platta sömmar som minimerar risken att du ska drabbas av skavsår, blåsor eller andra obehag.

 

 

Strumporna är designade i bambu som ger en len, mjuk och lyxig känsla till fötterna hud. Materialet har även naturliga, antibakteriella egenskaper som fungerar som ett naturligt skydd för dina fötter. Vilket innebär att bambun effektivt tar död på många olika bakterier, men motverkar också odörer och andra bakterier. På så sätt får dina fötter ett behagligt, torrt och fräscht klimat att vara i.

 

  • Role Edge, rullkant
  • Extra mjuk resår
  • Extra platta sömmar
  • Högkvalitativ bambu
  • Antibakteriell funktion

 

strumpor-diabetes-platta-sömmar
Du kan läsa mer om strumpor HÄR
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *