Skärmklipp

Oavsett om du är en seriös dansare eller bara dansar för att det är roligt som en konditionsform behöver du ha de rätta förutsättningarna för att kunna dansa till din bästa förmåga. För dans är inte bara ett roligt sätt att röra sig på, det är bra träning också. Dans är bra motion och ger dig en allsidig träning. Det har att göra med att dans kombinerar flertal erkända terapier. Är du dansar så tränar du din mentala träning och samtidigt aktiverar du en mångfald av dina muskelgrupper. Oavsett om du dansar till långsammare låtar eller någon med lite mer fart i så bränner du fett. De långsamma låtarna bränner fett och de snabbare låtarna ger dig lite mer flås. Dans främjar också koncentrationsförmågan och ger intellektuell träning.

Men hur kommer strumpor in i bilden? Det är ju trots allt fötterna som tar oss fram i livet och gör så att du också kan dansa. När du dansar är det viktigt att inte ha hala strumpor och använda strumpor som håller sig på plats. Toesox strumpor är skapade för just dans, för att skapa bättre förutsättningar för fötterna. Tåstrumporna ger dina tår mer frihet, skapar bättre grepp och ger dig bättra balans. Strumporna är perfekta för just dans då den gynnar tårnas naturliga rörelser.

toesox_lolo_4am_flush

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *