Lårhöga stövlar och stövlar är tillhör höstens största trender. Men det kan vara svårt att hålla sina höga stövlar fina när man inte använder dem. Låt inte dina stövlar få fula veck eller tappa sin form efter att de har stått i skohyllan några dagar.

namnlost-1

Med hjälp utav ett stövelstöd så håller du formen på dina stövlar och samtidigt förenklar din förvaring i garderoben. Hos oss hittar du stövelstöd i två olika utförande.

Springyard Shapy Stövelstöd är ett kraftigt stövelstöd och passar perfekt till dina höga stövlar. Stövelstöden bevarar stövelskaftets form och går att spänna ut vid behov, beroende på hur mycket stöd stövelskaften behöver.

Stövelstödet har även en praktisk upphängningsfunktion så att du enkelt och smidigt kan förvara den i din garderob. Du hittar den här. 

411500_2353

Men är du istället du ute efter ett lite lättare stövelstöd så är Springyard Stövelstöd perfekt för dig. Stövelstödet är för låga stövlar och bevarar stövelskaftets form och gör att dina stövlar håller sig fina och fräscha längre och du kan köpa den här.

Stövelstöd är helt enkelt en investering på ett par hundra kronor så att du kan spara tusentals kronor över tid.

281510

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *