Anledningarna till varför fler och fler använder stödstrumpor är många och utseendet (på strumporna alltså) kan vara en bidragande orsak. Idag finns det strumpor med kompression i alla möjliga mönster och färger och de säljs både styckvis och i förpackning. Det är viktigt att du får en strumpa som passar just dig och för det behövs din skostorlek samt måtten på din vad och din ankel. Det är viktigt att mäta direkt på morgonen eftersom dina ben och fötter kan svullna under dagen. Den här guiden hjälper dig steg för steg.

Sen är det bara att gå loss bland prickar, stjärnor, ränder och leopardtryck. Här ser du våra senaste 5-pack stödstrumpor Wild Mix och Sprinkle Mix. Känner du för att vara lite mer återhållsam finns det givetvis samma sköna strumpor i neutrala färger.

Alla snygga färger och mönster kan som sagt vara en orsak till att man köper stödstrumpor första gången men att man sen fortsätter använda dem har ofta med komfort att göra för när man väl börjat är det svårt att sluta. Blodcirkulationen ökar, benen blir piggare och hela du mår bättre.

Stödstrumpor Wild Mix

Stödstrumpor Sprinkle Mix

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *