Hallux valgus nattbandage Berkemann

Hallux valgus nattbandage Berkemann

Ortoser och stödförband hjälper kroppen att på ett mekaniskt sätt att lindra smärta eller motverka felställningar genom ett tryck mot en specifik kroppsdel.

Hallux Valgus är ett typiskt problem som kan lindras med ortos, Bauerfind och Berkemann har stödförband både för natten och dagen.

Elastiskt stödförband från Scholl

Elastiskt stödförband från Scholl

Har du problem med nedsjunkna fotvalv och plattfot kan ett Crossover-bandage vara till hjälp. Förfotsbandaget är tillverkat i ett elastiskt material som lindrar obehag orsakat av plattfot och nedsjunkna fotvalv. Det återställer försiktigt foten till en mer naturlig form genom en kompremering av både det tvärgående och längsgående fotvalvet.

Närsomhelst kan man stuka foten, det räcker att man lite slarvigt tar på sig ett par träskor och snabbt springer ut med soporna och inte ser den lilla gropen i gräsmattan… et voilà! en vrickad fot. Då kan räddningen vara att ha ett elastiskt stödförband hemma, för att stabilisera foten och dämpa svullnaden.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *