Har du besvär med spruckna hälar? Även om det är ett vanligt problem som drabbar många så kan det vara svårt att veta vad man ska göra när man har spruckna hälar. Det kan även vara svårt att få sprickorna i huden att läka och att bli bra igen.

Vad orsakar hälsprickor? 

Hälsprickor orsakas ofta av torr hud och förhårdnader som spricker på grund av att de utsätts av konstans tryck och friktion. Hälsprickor kan vara djupa sprickor som blöder och i förlängningen leder till infektioner som kan krävas medicinsk behandling. Därför är det viktigt att du behandlar dina hälar om du har hälsprickor.

För att behandla hälsprickor och spruckna hälar så måste huden göras mjuk och slät igen. Detta är viktigt för att förhindra förhårdnader att leda till hälsprickor.

Kräm för spruckna hälar från Scholl med Active Repair K+ som återställer sträva, torra och spruckna hälar på 7 dagar. Ger synligt resultat redan efter 3 dagar. Penetrerar djupt in i överhuden och kapslar in fukt. Enkel att applicera. Passar känslig hud. Active Repair K+ hjälper huden att återhämta sig snabbare genom att skapa ett naturligt stöd som underlättar hudreparation.

Användning: Smörj in krämen två gånger dagligen. När huden är återställd kan krämen med fördel användas i förebyggande syfte. Absorberas snabbt.

Köp krämen här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *