rutiga-ridstrumporridstrumpor-knastrumpor-strumpor-for-ridning

Klassiska argylemönstret passar utmärkt inom ridsporten. Här finns sköna och eleganta knästrumpor med fina mönster och färger från Burlington. Slitstarkt material i bomull och polyamid som gör strumporna extra mjuka och lena.

ridstrumpor-knastrumpor-rutiga

Strumpornas material gör att de formar sig efter ditt ben, strumporna har god passform och fin komfort som gör att de känns smidiga när man är aktiv. Välj något med färg eller gå för ett par grafiskt svarta och grå.

bilder-ridstrumpor-knastrumpor-burlington

Burlington är ett tyskt varumärke som gör högkvalitativa strumpor som blivit populära tex inom golf och ridning. De klassiska strumporna från Burlington har blivit smått ikoniska med sitt diamantmönster som även kallas argyle. Nedan ser du några knästrumpor med blå toner.

kna-strumpor-ridstrumpor-knastrumpor-burlington

ridstrumpor-falke-klassiskt-svart

Vill man hellre ha enfärgade ridstrumpor så finns Falke Berlin knästrumpa. Falke som också gör högkvalitativa strumpor passande för aktivitet som ridning. Dessa har 60% ull i sig för att hålla värmen om vintern och ge ett luftigt klimat för fötterna även när det är varmt då ull på ett naturligt sätt reglerar temperaturen. Insidan är klädd med bomull som känns mjukt mot huden. Strumporna är förstärkta i häl och tå för att vara extra hållbara och sydda med platta sömmar för att orsaka så lite skav som möjligt.falke_berlin_sensitive_knastrumpor_ridstrumpor

falke_burlington_strumpor_ridstrumpor

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *