Mörkret kom oväntat snabbt och beslutet att gå hem istället för att ta bussen kändes mer och mer ogenomtänkt. Hon drog den svarta kappan tätare runt sig och håret fladdrade till i vinddraget från en bil. Trottoaren tog slut och gatlyktorna glesades ut, snart skulle asfalten övergå i grusväg och hon längtade plötsligt tillbaka till sin lägenhet mitt i stan. Till breda trottoarer, upplysta vägar, människor och rörelse. Det här med livet på landet var kanske ändå inte hennes grej tänkte hon och var djupt inne i sin egen värld när en bil plötsligt kom så nära att hon bara hade bråkdelen av en sekund på sig att kasta sig åt sidan. Reflexer, tänkte hon när hon blöt och smutsig försökte resa sig igen, jag måste skaffa reflexer.

Supersnygga reflexer från Firefly. Nytt för i år är reflextofsar som ser ut som de är tillverkad i läder. Lika snyggt på jackan som på väskan.

Reflexer Firefly

Reflex soft tassel Firefly

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *