Tillhör du en av dem som tycker att det är svårt att få av och på lösa broddar, eller som helt enkelt tycker att det är för krångligt och helst vill slippa det?

_________________

Då är broddskor lösningen för dig! Rosa Negra och Rio Negros broddskor är designade för dig som vill använda broddar på ett enkelt och smidigt sätt. Broddskorna gör att du helt enkelt slipper lösa halkskydd och broddar.

_________________

skor-med-fällbara-broddar

_________________

Skorna har ett unikt system, som kallas OC-systems. En patenterad lösning där dubbarna är placerade i skornas yttersula och kan fällas fram när du behöver det. Dubbarna är placerade på slitstarka plastringar och dubbarna är designade med rostfria stift som bidrar till att ge dig ett bra och stabilt grepp. Vilket gör att skorna passar perfekt under de kallare tiderna på året. Tillsammans med skorna så medföljer en nyckel som du använder för att lättare kunna fälla in och ut dobbarna.

_________________
broddskor
Men hur fungerar broddskorna egentligen? I video nedan så kan du se hur man fäller fram, och fäller tillbaka broddarna på skorna.
_________________

Broddskorna finns i flera olika modeller och du kan se alla HÄRbroddsko

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *