Vår, sol, blomknoppar och blå himmel. Ja, våren är en fantastisk tid då vi lägger in vinterjackan i garderoben och stoppar undan de klumpiga höstskorna. Men det vi ofta glömmer är att våren även innehåller en del gråa dagar med regn.

Vilket ofta brukar innebära att våra nya, fräscha vårskor snabbt blir fula, får fläckar och inte håller tätt mot regn. Helt plötsligt så känns skorna inte så fina och fräscha längre.

skydda-dina-varskor-impregneringsspray

Men lösningen på problemet är ganska så enkelt, och det kan spara dig både pengar och energi i det långa loppet. Genom att använda impregneringsspray så skyddar du dina skor mot regn, smuts och andra fläckar.

Springyard Waterproofing impregnering används för att skydda skor som har slätt läder, mocka. Nubuck eller textil. Det bästa men impregneringssprayet är att det ger dina skor skydd utan att försämra skornas andningsförmåga.

impregneringsspray-till-skor

Impregneringsspray är smidigt och enkelt att spraya på skorna, skaka bara flaskan innan användning och spraya ett tunt och jämnt lager och håll ett avstånd på cirka 15 cm. Så på bara några minuter har du gett dina skor ett skydd som inte bara gör att de kommer att se bättre ut längre, de kommer även att hålla dina skor fräscha längre och hålla dina fötter torra. Du kan läsa mer om impregneringen här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *