Känner du någon som älskar skor? 

Då kan skoblock vara den perfekta julklappen. För skoblock är så mycket mer än ett föremål som du sätter i dina skor när den inte används. Skoblock håller dina skor fina och fräscha en längre tid, vilket gör att en investering på ett par hundra kronor kan spara tusentals kronor över tid.

Anledningen till att skoblock håller skorna fina är för att de, tack vare deras form bevarar skornas ursprungliga form. Skoblocket absorberar även fukt tack vare träets eller skumplastens antibakteriella egenskaper. Det gör även att skorna känns fräschare när man väl använder dem.

skoblock-hos-minfot-se

Photocredit: INSTAGRAM @ carroni_

Skoblock är en present som många uppskattar, för det kanske är något som man själv inte tänker på att köpa men verkligen älskar att ha i garderoben. Skoblock passar både som julklapp till henne och honom.

skoblock-i-tra-hos-minfot-se

Hos oss hittar du skoblock i trä, som ger en mer exklusiv känsla, eller för den som ständigt är i farten så finns även skoblock i plast och lättare resevarianter.  Du kan se alla skoblocken här.

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *