Ska du vandra i sommar?

När man ska vandra så är det viktigt att tänka på vad för skor man använder. Om du vandrar med fel skor kan du få plågsamma skavsår och blåsor som garanterat kommer att göra det både jobbigare och svårare att vandra. Men att välja rätt vandringsskor är inte alltid det lättaste. Frågor som: ”Vad för slags skor ska jag vandra i?” och ”Kan jag gå i mina vanliga träningsskor” är vanliga frågor som brukar dyka upp när man ska ge sig ut i naturen.

vandringsskor-promenadskor

När man ska vandra långt är det viktigt att man har: både bekväma och sköna promenadskor som ger fötterna komfort och stöd. Men vad innebär det? Jo, genom att du vandrar i skor som är stabila, bekväma och sköna så ger du helt enkelt dina fötter de bästa förutsättningarna för att kunna gå rätt, gå skönt och njuta av hela upplevelsen. Det är viktigt att skorna sitter stadigt, ge stabilitet när fötterna rör sig i sidled men samtidigt inte hindra böjligheten framåt.

Även om vandringsskor kan kännas som något tråkigt att köpa så kommer det garanterat att göra skillnad. Genom att gå i vandringsskor så undviker man att få ömma och trötta fötter samtidigt som du minimerar att få ont i fötterna. Genom att använda vandringsskor som är högt skurna så får fötterna mer stabilitet.

vandringsskor-att-tanka-pa

Vi på Minfot.se rekommenderar Meindls vandringskor. Skorna är specifikt framtagna för att ge fötterna både stöd, stabilitet och komfort under långa vandringar.

Promenadskorna har en unik teknologi som håller väta ute samtidigt som ånga effektivt släpps it genom hela skon och dess sula, vilket gör att fötterna får ett bekvämt och behagligt klimat att vara i. Eftersom skorna har dessa egenskaper så passar de även perfekt för att användas till vandringar där temperaturen skiftar, eller för när du växlar mellan inomhus – och utomhusaktiviteter.

promenadskor-meindl

Vandringsskorna har även en mönstrande yttersula som ger ett bra och stabilt grepp på olika typer av underlag och terränger, så att du kan gå tryggt utan att vara rädd att tappa greppet eller glida. Du kan läsa mer om skorna och hitta just den modellen som passar dig bäst genom att klicka här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *