Ska du börja promenera? Att promenera är ett fantastiskt sätt att börja aktivera sig på – och promenader har flera hälsoeffekter.

Men i ett hav av promenadskor så ka det vara svårt att veta vilka skor som man ska promenera i. Merrell är bekväma promenadskor som har blivit populära hos dem som älskar att promenera, men också hos den mer erfarne vandraren och hos de som älskar att uppleva naturen. Anledningen till att skorna har blivit så populära är att de är bekväma, men samtidigt stötdämpande och lätta.

promenadskor-merrellmerrell-skor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MERRELL PROMENADSKOR

– Vattentäta skor
– Bekväma skor för vandring och löpning
– Skor med dämpning och anatomisk uppbyggning
– Sandaler och skor för en aktiv fritid

 

merrell-promenadskor

Skorna är designade med en unik konstruktion som ger dina fötter komfort, ett bra stöd men också jämn viktfördelning. Vilket gör att dina fötter avlastas i varje steg och ger samtidigt mer svikt i steget.  Skorna finns i flera olika modeller, med olika egenskaper, exempelvis med vattentät Gore-Tex, greppvänlig yttersula och stötdämpande Merrell Air Cushion – allt för att passa dig och din promenad.

Skorna finns med olika teknologier för att passa till exempelvis stigar, vandringsleder och olika terränger. HÄR kan du hitta den Merrell sko som passar just dig och dina promenader.

merrell-promenad-skor

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *