Vart semestrar du i sommar? 
Oavsett om du ska hemsemestera, eller ska åka iväg till en stuga, eller vara i husvagnen så passar Axeldas fårskinnstofflor perfekt. Tofflorna är designade i högkvalitativt fårskinn som ger dina fötter komfort och ett optimalt klimat att vara i.
fårskinnstofflor
_________________________________
FÅRSKINN – Ett användbart naturmaterial 
  • Naturliga temperaturreglerande egenskaper
  • Naturliga, smutsavvisande egenskaper
  • Mjukt och följsamt material

Tack vare att fårskinnstofflorna har naturliga, temperaturreglerande egenskaper så gör det att tofflorna ger dina fötter ett optimalt klimat att vara i. Fårskinnet ger dina fötter värme när det är kallt, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. Vilket gör att du både slipper kalla, frusna fötter – men också slipper fotsvett.

tofflor-fårskinn

Tofflornas ovandel är designad i mocka, och har även en mudd i fårskinn som ger mjuk och lyxig känsla till fötterna.  Tofflorna har även smutsavvisande egenskaper, vilket gör att de har blivit populära att använda på bryggan vid stugan, i husvagnen eller som bekväma tofflor att använda på altanen.

Tofflorna finns i flera olika modeller, i flera olika färger – både med häl och som slip-in. HÄR kan du se alla modeller och hitta just din favorit.

tofflor-i-fårskinn

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *