Det började som en förflugen kommentar över fikabordet och slutade i en animerad diskussion om antingen eller-fenomenet. Jag kommer ihåg hur min mamma pratat om att det var antingen Elvis eller Tommy Steel som gällde, det fanns liksom ingen gråzon, det var väldigt svart eller vitt. Gillade man den ena, stod man knappt ut med den andra och vice versa. När vi började spåna kring detta visade det sig att det finns ett antal fler liknande fall, till exempel SAAB – Volvo och HIF – Malmö FF. En person som kör Volvo och hejar på di blåe skulle hellre gå igenom skärselden på en spikmatta med för små underkläder än att sätta sig i en SAAB och berömma Jordan Larsson.

Så, är det verkligen samma sak som gäller för Scholl och Birkenstock, om man gillar det ena märket tycker man inte om det andra och tvärtom. Vad säger ni, Schollare och Birkenstockare, vågar ni ibland gå över till den andra sidan och vad tycker ni isåfall?

Scholl Airbase AD svart

Scholl Airbase AD svart

Birkenstock Arizona vit

Birkenstock Arizona vit

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *