Smutsiga, trasiga och stinkande skor är aldrig roligt. Och vi alla vet den där sköna och härliga känslan av att gå i ett par nya och fräscha skor. Dessvärre så brukar inte den där speciella känslan vara särskilt länge. Dåligt väder, svett och smuts brukar förstöra och smutsa ner skorna. Den goda nyheten? Du kan påverka det och framförallt, göra så att dina skor blir nya och fräscha igen.

skovard-gor-dina-sneakers-vita

Först och främst måste du se till vilka slags skor det är du vill rengöra.
Skovård skiljer sig nämligen beroende på vad för slags material skon är i. Därför är det extra viktigt att du vet skons material innan du påbörjar rengöringen. Nedan kan du läsa mer om hur du kan rengöra dina skor beroende på vad för slags skor det är och vilket material de är i. I detta inlägg kan du läsa om hur du kan rengöra mångas favoritsko: nämligen sneakers. 


Rengöringskit från Springyard
passar perfekt för rengöring av alla sorters sneakers. Rengöringskittet innehåller allt du behöver för att ge dina skor nytt liv. Med rengöringsgelen, skoborsten och mikrofiberduken håller dina skor sig fräscha, rena och ser nya ut igen. Rengöringskittet passar utmärkt för rengöring av sneakes, exempelvis Converse och andra skor i textil, canvas och mocka. Den verkar effektivt mot ingrodd smuts och vårdar dina skor så att de håller längre.

500606_rengoringskit_sneakers_brunngard

Börja rengöringen med att fukta duken och applicera rengöringsgelen på skoborsten. Borsta sedan med cirkulerade rörelser på skons yta som du vill ha ren. Eftertorka med den fuktiga duken och låt skorna torka naturligt innan du använder dem igen. Om du rengör känsligare material kan du använda mikrofiberduken i kombination med rengöringsgelen . För att behålla skorna rena behöver du regelbundet rengöra dem.

 

 

Rengöringskittet innehåller en rengöringsborste, rengöringsgel och mikrofiberduk och du hittar den här.

gor-dina-converse-vita

 

 

rengoringskit-sneakers-smutsiga

skovardslada-rengoring-smustiga-sneakers

 

 

Springyard Skovårdslåda FYLLD Sneakers är också ett rengöringskit som består utav fem produkter som är specifikt anpassade för att rengöra sneakers i textil och canvas. Skovårdslådan har allt du behöver och den snygga och praktiska skovårdslådan fungerar även passande som en stilren inredningsdetalj. Du hittart skovårdslådan här.

 

 

Förutom att dina sneakers kan se lite gråa och tråkiga ut så kan de även lukta. Lukt i skor är kanske en av de värsta sakerna som finns, men det är ett vanligt problem som lätt uppstår i tygskor. För att få bort den äckliga lukten så kan du använda doftpåsar, som smidigt och enkelt tar bort odörer. Doftpåsarna absorberar fukt, neutraliserar pH-balansen, motverkar bakterier och tillsätter en fräsch doft. Vill du ha något som istället ger effekt medans du bär skorna så kan du testa deosulor. Deosulor är tunna sulor som håller dina skor och fötter fräscha, absorberar fukt och samtidigt håller illaluktande dofter borta. Du kan hitta doftpåsar, deosulor och mycket mer för illaluktande fötter här.

sneakers-illaluktande-skor

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *