Att tänka på miljön och att värna om vår jord är något som vi får höra dagligen och vi alla kan göra något för att minska vår miljöpåverkan.

Vi på Minfot.se vill också vara med och bidra till ett bättre klimat och tar därför ett nytt i initiativ när det gäller hanteringen utav våra produkter. När det gäller att hjälpa miljön så tror vi att det är många bäckar små som gäller, och där små ansträngningarna kan göra en stor skillnad. Därför har vi valt att starta RESALES.

 

DSC_0011

Här säljer vi produkter där varans utseende och kvalité är densamma som en ny, oanvänd produkt. Men varan kanske fattas sin förpackning, låda eller prislapp. Det kan också vara produkter vars förpackningar som har försvunnit någonstans i processen eller har produkterna använts vid exempelvis modell och produktfotograferingar. Istället för att makulera, kasta eller låta dessa produkter stå och samla damm har vi istället valt att sälja dem för ett rabatterat pris.

För vi är övertygade om att du precis som vi, tycker att det är innehållet som räknas. 

Men det finns också produkter som är helt felfria, men de säljs för att de ska utgå från vårt sortiment. Det gör vi för att vi ständigt vill kunna erbjuda dig som kund de senaste produkterna som finns på marknaden. Klicka här för att komma till RESALES, så är du också med och bidrar till att skapa en bättre miljö.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *