Behöver du putsa dina Dr Martens? Det finns ett hav av skovårdsprodukter att välja från.

Men här får du tips om det som fungerar bäst för att rengöra och vårda dina Dr Martens.

putsa-dr-martens

Springyard Polishing Colth är en vit putsduk av hög kvalité som passar perfekt för att rengöra dina DR Martens och du kan köpa putsduken här

När det gäller övrig skovård för DR Martens så gäller det att ta hand om dem kontinuerligt, eftersom skorna är designad i läder och läder är ett levande material.

 

Eftersom läder är ett levande material så kan materialet spricka, vilket gör att det även blir torrt. Men om du använder rätt produkter så minimerar du risken att lädret blir skadat samtidigt som du håller skornas glans och lyster.
När du rengör skorna så ska du gå i fyra steg
STEG 1 Först så ska du rengöra skorna så att du blir av med all smuts från skorna, därefter så går du till STEG 2: Skokräm – så att du vårdar lädret och skyddar det mot både väta och smuts. Samtidigt som skokrämen fräschar upp lädrets färg och får det att se nytt och fräscht ut.  STEG 3: Impregnera skorna så att du skyddar dem mot fläckar och mot väta. STEG 4 Uppfräschning. Använd ett skospray som är utvecklad för att rengöra och fräscha upp alla typer av skor på in- och utsida. Sprayet även obehaglig doft och motverkar bakterier utan att försämra skons andningsförmåga.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *