Behöver du en pronationssula? Scholl Biomechanics pronationssulor har blivit kända tack vare att de har hjälpt tusentals människor världen över att bli av med smärta och lindra sina fotbesvär.

VAD ÄR PRONATION? 

Pronation innebär förenklat att foten har ett nedsjunket längsgående fotvalv och att mycket vikt läggs på fotens insida när man går. Pronation är mycket vanligt och de flesta av oss har en lätt pronation som inte ger några besvär, men vid överdriven pronation kan en felställning av benet uppstå, som i sin tur kan leda till smärta i både knä och häl. Pronation är fotens naturliga sätt att absorbera stötar, när våra fötter kommer i kontakt med marken fördelas trycket i foten tack vare pronationsrörelsen.

sulor-pronation

Scholl Biomechanics Shoe Inserts har unika Biomechanics-fotbädd som har blivit känd världen över för att avlasta leder och lindra smärta i hälar, vrister och knä. Scholl Biomechanics teknik är även effektiv för att minska effekterna av överpronation och olika besvär i samband med pronation. Sulorna har även blivit kända för att minska påfrestningar på fötterna, ge mer komfort och samtidigt bidra till en bättre hållning.

Anledningen till att fotbädden har fått sin framgångssaga är dess unika integrerade system. Fotbädden har en Tri-Planar Motion Control som kliniskt har utvecklats i samarbeta med fotvårdsspecialister.

Fotbädden är anatomiskt framtagen för att lindra smärta, upprätthålla fotens korrekta hållning och position. Skosulornas unika utformning ger även kompensation vid pronation, vilket gör att foten får en mer naturlig position.

Eftersom fotbädden är skapad för att ge stöd, komfort och avlastning så ger den även stabilitet till hela foten. Vilket gör det skönare och lättare att både gå och stå.

  • Motverkar pronation
  • Minskar påfrestingar på fötterna
  • Ger komfort
  • Bidrar till en bättre hållning
  • Anatomiskt framtagen för att upprätthålla fotens korrekta position

Läs mer om sulorna HÄR

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *