Att ha ont i ryggen kan minst sagt vara jobbigt, men det inte många vet är att ryggvärk börjar mer våra fötter. Så om du har ont i ryggen är det bra om du besöker en sjukgymnast som kan utvärdera din värk – och samtidigt se över vilka skor du använder.

ont-i-ryggen-skor

Joya är fotriktiga skor från som är rekommenderade och certifierad av AGR,”Aktion Gesunder Rücken” som rekommenderar skor som främjar människors hälsa och lindrar besvär och smärta i samband med ryggvärk.

skor-ont-i-ryggen

Det är skornas unika stötdämpande och mjuka konstruktion som på ett effektivt sätt ger dämpning och minimerar de stötar och påfrestningar som kroppen och fötterna vanligtvis utsätts för. Stötdämpningen ger behaglig komfort till hela kroppen och bidrar samtidigt till avlastning av knän, rygg och leder.

Skornas fotbädd är Ortholite Support innersula som bidrar till att ge ett fräscht klimat till fötterna.  Fotbädden är löstagbar, lättviktigt och har andningsbara egenskaper. Fotbädden är designad i PU-skum med EVA förstärkning i hälen som bidrar till att ge en mjuk och stötdämpande känsla till hela foten. HÄR kan du se flera olika skor och sandaler från Joya

ryggvänliga-skor-joya

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *