Toesox är strumporna som är perfekt för dig som håller på med yoga, dans eller pilates. Toesox startade nämligen på ett yogapass för över 10 år sedan, då skaparna såg ett behov att ge fötterna bättre förutsättningar för fötterna.

Genom att skydda tårna, ge dem möjlighet till att ge bättre grepp och samtidigt öka förmåga att kunna använda fotens alla tår samtidigt. Därför är Toesox strumpor specifikt skapade för att kunna gynna tårna och fotens naturliga rörelser.

toesox-socksPhotocredit: Toesox´s Instagram

Toesox strumpor har blivit kända världen över och tusentals som håller på med yoga och dans har förälskat sig i dem och deras funktion. Även om tåstrumpor kan kännas ovanligt och konstigt i början så vänjer man sig snabbt och känner skillnad för fötterna.

Tåstrumporna hjälper nämligen till med att sprida dina tår, vilket ger dig en bättre balans. Genom att använda tåstrumpor så minskar du även uppkomsten av fotsvamp och skav mellan tårna. Sen att tåstrumporna också är väldigt vackra och fina är ju bara ett stort plus. Nedan kan du se ett urplock av nyheterna, men du kan se alla tåstrumporna här.

toesox-strumpor

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *