Har du drabbats av nagelsvamp? Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen och det känns igen av att naglarna får en gul – eller brunaktig missfärgning och naglarna blir även grövre, ojämn och mer skör.

Nagelsvamp kan drabba alla men kan ändå kännas som ett både jobbigt och genant problem. Anledningen till att många upplever nagelsvamp som ett genant problem är för att naglarna blir missfärgade, vilket gör att det kan kännas jobbigt och pinsamt att exempelvis gå barfota på stranden eller bära sandaler offentligt.

nagellack-nagelsvampsbehandling

Nailner Behandla & Färga Nagelsvamp är en kliniskt bevisad nagelsvampsbehandling som effektivt behandlar nagelsvampen och samtidigt kamouflerar nagelsvampen, så att dina naglar ser friska och fräscha ut.

Nagelsvampsbehandlingens nagellack är specifikt skapad för att låta nageln andas, vilket gör att nagellacket endast maskerar nagelsvampen och inte skadar naglarna, till skillnad från vanligt nagellack. Därför kan svampbehandlingen både behandla nagelsvampen men samtidigt göra så att dina naglar ser vackra och fräscha ut igen.

Du kan läsa mer om nagelsvampsbehandlingen här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *