Besvär med nageltrång?
Vid nageltrång så skär kanten på nageln in i huden vilket kan skapa både smärta och obehag. Det är inte ovanligt att nageltrång drabbar stortån och det orsakas oftast av att man går och står i för trånga skor. Men andra orsaker är också:

  • Om dina naglar är böjda så har de större sannolikhet att trycka mot huden vid kanterna
  • Nageln har klipps för kort, eller så har den klippts vid hörnen
  • I samband med liktornar som skapat ett extra tryck

behandla-nageltrang-hemma

När man har nageltrång är det även vanligt att nagelkanten kan bli öm, svullen eller röd och det kan även förekomma vätska. När nageln skär in i huden så kan bakterier tränga in och orsaka en infektion och därför är det viktigt att du behandlar dina besvär så fort som möjligt.

Scholls behandling av nageltrång är en icke-operativ behandling som kan behandla och ge smärtlindring i de situationer där nageln ännu inte har växt genom huden. Behandlingen består av två delar: Aerosolsprejen & Nagelklämman

nageltrangsbehandling

Steg 1 Aerosolsprejen

Ger kylande lindring. Kan användas upp till fem gånger om dagen för att lindra obehag. Det ska dock gå minst en timme mellan varje behandling.

Steg 2: Nagelklämmarn
Nagelklämman rätar upp nageln ger den möjlighet att växa ut och förebygger obehag och smärta. Nagelklämman kan användas med skor, strumpor och strumpbyxor på. En klämma som tagits bort från en nagel får aldrig återanvändas.

Behandlingen är kliniskt testad och är avsedd för att ge omedelbar smärtlindring och förhindrar även att nageln att skära in i huden.

Behandlingen hjälper även nageln att växa ut på rätt sätt och behandlingens genomsnittliga behandlingstid är kortare än 6 veckor, du kan läsa mer om behandlingen här

nageltrang-behandling

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *