Metallic är en trend som har kommit för att stanna. När de stora modehusen visade upp sina senaste kollektioner för våren och sommaren 2016 så stod metallic i centrum. Allt från silverfärgade toppar till koppardetaljer och skinande guldbyxor. Metallic trenden har även hittat sin väg in till våra hem, genom vackra inredningsdetaljer och exklusiva köksredskap. Ja, metallen är en trend som har minst sagt tagit över och vi tror att den är här för att stanna.

 

78cf7c037efdfb5e77d5dd3abed48c81

Vi på Minfot.se tycker att metallic trenden gör sig bäst på fötterna. Både Scholl och Birkenstock har producerat vackra sandaler i metallic. Metallic-sandalerna passar perfekt när du vill vara lite finare, kanske till en snygg svart klänning eller till ett par tuffare jeans. Men vi tycker också att metallic-sandaler kan fungera perfekt på jobbet eller till vardagen, som en vacker detalj. Vilken metallic-trend är din favorit?

bb

 

scholl-blogg

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *