Luktar dina skor fotsvett? Det finns en enkel och smidig sak du kan göra för att bli av med besväret.  Även om fotsvett är en naturlig del av livet, så kan det vara både jobbigt – och pinsamt med illaluktande skor.
__________

Fotsvett uppstår inte på grund av dålig hygien, svettiga fötter eller överdriven fotsvett kan bero på att svettkörtlarna i fötterna producerar onormalt mycket svett som beror på en obalans och kroppens temperatur. Att svettas från händer och fötter är naturligt och viktigt för att få en bra greppfunktion. Om man inte svettas från händer och fotsvett får man sämre grepp som leder till att man tappar saker eller halkar om man går barfota. Dock så kan för mycket svett från händer och fötter också göra att man får dåligt grepp.

Fotsvett i sig själv är luktfri, den obehagliga doften uppstår när svetten kommer i kontakt med hudens bakterier – och därför är det inte så konstigt att illaluktande skor är ett vanligt problem, och det kan hända alla.

Deo Refresher från är ett unikt spray som specifikt är skapat för att ta bort den illaluktande doften. Sprayet rengör, fräschar upp och samtidigt förebygger obehaglig doft i dina skor. Sprayen motverkar också bakterier och neutraliserar skons material utan att påverka dess andningsförmåga. Läs mer om sprayet här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *