Letar du efter vattentäta skor?

PoleCat är vattentäta, bekväma och stötdämpande skor som är designade för att ge dina fötter komfort och hålla dem torra.

Skorna är designade i Gore-Tex som ser till att hålla dina fötter torra – oavsett om du promenerar i regn eller snö.

vattentäta-skor

VAD ÄR GORE-TEX? 

Gore-Tex som PoleCat använder i sina skor är ett vatten- och vindtätt material som andas.

vattentät-sko

Hemligheten bakom GORE-TEX är ett extremt tunt membran med fantastiska egenskaper. De mikroskopiska porerna i membranet är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket betyder att en droppe vatten inte tränger igenom materialet. Porerna är däremot 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket ger materialet en optimal andningsförmåga. Faktum är att GORE-TEX-membranet innehåller drygt 1,4 miljarder porer per kvadratcentimeter.

gore-tex

Även om det andas ger detta oerhört finmaskiga nät även ett 100% skydd mot vinden. I tekniska termer anses ett material vindtätt bara om dess luftgenomtränglighet är mindre än 5 l/m²s (luftvolym som passerar genom en kvadratmeter tyg på en sekund).  Vilket gör att alla PoleCats skor stöter effektivt bort väta, utan att stänga inne fukt.  Det gör att dina fötter blir inte blöta men samtidigt gör att du inte får problem med fotsvett och svettiga fötter.

polecat-vattentät

PoleCat finns i flera olika modeller och du kan se alla HÄR 

vattentäta-skor-polecat

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *