Att ha breda fötter kan vara en utmaning när det gäller att hitta skor och sandaler – och att hitta snygga sandaler som är breda har visat sig vara en ännu större utmaning.

snygga-sandaler-bred-läst

SKÖNA MARIE är fotriktiga sandaler med anatomisk fotbädd som har valt att fylla detta tomrum på marknaden. Sandalerna finns i olika läster – men finns i en rymlig läst som är framtagen för att passa dig med bredare fötter, har hallux valgus eller för dig som helt enkelt behöver sandaler med en rymligare passform.

Alla sandaler är designade för modemedvetna kvinnor, utan att kompromissa på komfort eller kvalité. Därför finns sandalerna i flera olika modeller, med flera olika ovandelar med material och mönster.

 snygga-damsandaler-breda

Men Sköna Maries sandaler passar även dig som går och står mycket, har besvär med ömma, trötta fötter eller fotsmärta. Fotbäddens uppbyggnad gör att den passar många fötter och ger fötterna en idealisk bas att både gå och stå på.

SKÖNA MARIE SANDALER FÖR DIG SOM:  

  • Behöver breda sandaler
  • Har Hallux Valgus
  • Har besvär med ömma, trötta fötter
  • Har besvär med fotsmärta
  • Går och står mycket

HÄR kan du se alla modeller från Sköna Marie som är designad med en rymlig läst.

breda-damsandaler-sköna-marie

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *