Går du i valet och kvalet vad du ska köpa till din flickvän i julklapp? Antingen har ni precis träffats och då vet man inte riktigt vad som passar, eller så har man varit ihop länge och hon har kanske redan fått allt du kan tänka på? Här kommer lite tips till flickvännen.

julklapp-tips-flickvän

julkappstips-flickvan-vantar

En klassiker. Något som inte kan gå fel är ju ett par varma och otroligt sköna stickade vantar från Öjbro Vantfabrik. Vantarna kommer i många fina mönster och färger där varje mönster har sin lilla historia som man kan berätta om för sin kära. Trippel lager i dessa vantar gör att de är vindtäta med ett mjukt foder på insidan. Det finns såklart också fina sockar i ull med samma fina mönster. Här finns ett mönster för alla!julklapp-tips-flickvan-stickade-vantar-sockar

 

julkapp-tips-flickvan-nagellack-handkram

Om man bara ska ge något litet…Ett vackert nagellack från IDUN finns i många fina färger och förgyller varje festligt tillfälle. Gör ett litet nagel-kit genom att komplettera med en skön handkräm eller nagelbandskräm som kommer i en söt liten burk och gör naglar och fingrar mjuka och fina.

julklapp-tips-flickvan-nagellack-handkram

 

julkapp-tips-flickvan-tofflor-

Ett par tofflor i mjukaste fårskinn eller kanske ull…Julaftonsromantik som signalerar mys och avslappning. Ett par härliga tofflor går alltid hem. Här finns massor av tofflor i mängder av färger och modeller. Du hittar dem här:

julklapp-tips-flickvan-tofflor

 

julkapp-tips-ballerinaskor-festskor-inneskor

 

Redan förpackad julklapp! Dessa ballerinaskor från Butterfly Twists kommer i en fin presentförpackning med en medföljande liten påse som man kan förvara sina skor i. Ballerinaskorna är vikbara och tar mycket liten plats, lätta att ha med i handväskan att byta om före eller efter fest exempelvis. Mjuk innersula i memory foam tar hand om trötta fötter. Butterfly Twists ballerinaskor finns både i textil och skinn och kommer i olika färger och mönster.

julklapp-tips-flickvan-ballerina-butterflytwists

 

julkapp-tips-yoga-traning-strumpor

 

För den sportiga flickvännen har vi strumpor i alla dess former och material. Funktionsstrumpor för löpning, ullstrumpor för skidåkning, strumpor med halkskydd för yoga exempelvis och tåstrumpor för full frihet! Alla våra strumpor hittar du här:

julklapp-tips-flickvan-strumpor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *