Det är inte alltid så lätt att handla till de små, kanske de är i en ålder där du helt enkelt inte vet vad de önskar sig? Eller vill du ge något annat till de lite större barnen som inte bara är en leksak? Nedan har vi listat julklappar som passar alla små fötter.

julklappstips-till-barn

 

Easy Lace är den lite billigare julklappen som ger en helt nytt utseende till ett par sko, de riktigt fiffiga med skosnörena är att de är flexibla, vilket gör att man slipper krånglet med att dagligen behöver knyta skorna.

easy-lace-skosnoren-julklappstips

Skosnörena är även tänjbara, vilket gör det smidigt och enkelt att ta av och på sig skorna. Det är bara att trycka ner foten i sina favoritskor och så är man redo för lek och skoj. Skosnörena finns i flera olika härliga färger som garanterat passar alla. I video nedan kan du se hur enkla och roliga är! Du kan läsa mer om skosnörena och se alla färger här.

https://youtu.be/PNtY3hJ6SlI

Eller vill du kombinera skosnören med lite extra omtanke? Då finns skosnören med reflexdetaljer. Skosnörena finns i flera härliga färger och gör så att man syns lite extra i mörkret.

skosnoren-snygga-reflex-julklappstips-barn

 

Är den lille en modemedveten och älskar allt som har med smycken att göra? Då passar reflexer perfekt, de vackra reflexerna är söta – finns i flera olika färgkombinationer framförallt så gör de att man syns i mörkret. Troligtvis den första reflexen som du inte behöver tvinga barnet att använda, du kan se alla reflexerna här.

 firefly-reflexer-julklappstips-snygga-reflexer

Varför inte ge bort lite värme?

Ett par fårskinnstofflor värmer de små fötterna och ger dem samtidigt bra komfort och stötdämpning. Skorna är lätta att ta på och ger garanterat en liten extra guldkant i vardagen. Fårskinnstofflorna finns både för de allra minsta, i baby-modeller men också för de lite större barnen. Du kan se alla tofflorna här:

farskinnstofflor-barntofflor-julklapp

farskinnstofflor-barn-julklappstips

barntofflor-fårskinnstofflor-julklappstips-barn

 

Ett par badskor kan också vara en perfekt julklapp. Badskorna kan användas i badhuset, vid poolen eller på stranden. Kanske en passande julklapp till den kommande utomlandsresan eller till den lille som älskar att bada och leka i badhuset. Badskorna skyddar fötterna, minskar halkrisken och ger skön komfort till hela foten. Se badskorna här.

badskor-birkenstock-barn-julklapp

Eller ska du ge en julklapp till en sportiga och aktiva? Då passar Kids Heavy Socks prefekt. Strumporna från Ecco har nämligen ett Dri-Release material som gör att fukt transporteras från fötterna och samtidigt håller fötterna torra och fräscha. Strumporna har även en extra förstärkning i tå och häl, som minskar skav och ger stötdämpning. Så att den lille sportaren helt enkelt kan göra det den älskar mest bäst! Läs mer om strumporna här.

sportsstrumpor-till-barn-julklapp

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *