Sommar betyder värme, sol och bad och många av oss låter strumporna ligga kvar i lådan och går runt i sneakers och ballerinaskor. Men i samband med sommaren så brukar svettiga och illaluktande fötter också bli ett vanligt problem som upplevs både som genant och pinsamt.

Att vi svettas om fötterna är helt naturligt, och det uppstår på grund av att våra fötter ständigt avger fukt. Det är när fukten bryts ner av de bakterier som finns på huden som den illaluktande doften uppstår. Varje dag så producerar våra fötter upp till 250 ml svett, så därför är det inte så konstigt att många har problem med just illaluktande fötter.

Genom att använda fotspray så kan du smidig och enkelt hålla dina fötter både torra och fräscha. Fotsprayet ger dig ett skydd mot dålig lukt och fräschar samtidigt upp trötta och varma fötter. Fresh Fotsprayet Step Antiperspirant är en fotdedorant som ger en långvarig effekt och har en unik trippelverkande formel som omedelbart avlägsnar dålig lukt.

illalutkande-fotter-svettiga-fotter

Fotsprayet minskar även fukt och ser till så att dina fötter håller sig fräscha, genom att ge ett 24 timmars skydd mot dålig lukt. Perfekt för att spraya på dina fötter varje morgon innan du ger dig ut och njuter av värmen. Du kan läsa mer om fotsprayet här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *