Att drabbas utav nagelsvamp kan både kännas pinsamt och jobbigt. Men nagelsvamp är ett vanligt problem som man inte ska behöva skämmas över.

Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen och orsakas av angrepp av svamparter som finns under nageln. Nagelsvamp känns igen genom att det finns en gul-/brunaktig missfärgning av nageln och vita beläggningar på nagelns yta. Nageln kan också bli grövre, ojämn och mer skör.

nagelsvamp-gula-naglar

Nagelsvamp på tår är vanligare än nagelsvamp på fingrar och nagelsvamp förekommer oftare hos män än hos kvinnor. Ytterligare symtom är att nageln blir förvrängd och tappar sin lyster och glans.För att behandla nagelsvamp så är det viktigt att påbörja behandlingen så tidigt som möjligt och att alltid fullfölja hela behandlingen som har påbörjats.

För att behandla din nagelsvamp kan du exempelvis använda Nailner 2i1, som har en unik sammansättning som penetrerar igenom hela nageln för att bekämpa nagelsvamp genom att skapa en ogynnsam miljö för svampen i nageln. Behandlingen innehåller en ingrediens som både ljusar upp och förbättrar nagelns utseende. Samtidigt som den skyddar den nya nageln från att bli infekterad. Nedan ser du före och efter bilder på behandlingens verkan.

nagelsvamp-nagelsvampsbehandling

nagelsvamp-nagelsvampsbehandling

Bildkälla: www.fn-nailner.com

De första 4 veckorna bör nagelsvampen behandlas 2 gånger per dag, därefter 1 gång per dag tills att den friska nageln helt har ersatt den infekterade nageln och bekämpar svampen. . Innehållet i 1 flaska räcker till ca 300 appliceringar. Du kan läsa mer om behandlingen här.

gula-naglar

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *