Är det halt och isigt ute? Då kan du behöva använda skor som ger dig ett bra och stabilt grepp så att du inte halkar och slår dig.

skor-som-ger-grepp

Rosa Negra och Rio Negras broddskor är specifikt designade för att ge dina fötter komfort och ett tryggare steg. Skorna har en unik yttersula, som gör att du kan fälla fram och tillbaka broddarna, vilket gör att du kan använda skorna året om.

skor-med-grepp

skor-med-utfällbara-broddar

Skornas yttersula är designad med en unik teknologi som kallas  OC-Systems. En patenterad, italiensk lösning där dubbarna är placerade på slitstarka plastringar som kan fällas fram och tillbaka under skon. Vilket gör att du smidigt och enkelt kan använda dobbarna när det behövs. Systemet har rostfria stift och en ram skapad med special, flexibel polyuretan som är hållbar även vid de mest extrema temperaturerna.  Yttersulan i sig är designad i gummi och är räfflad, vilket gör att den ger ett bra grepp på andra underlag när broddarna är infällda.
_________________
skor-med-broddar
Broddskorna finns i flera olika modeller, och du kan se alla HÄR

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *