Har du ont i hälarna? Lindra din hälsmärta med hälkuddar.

ONT I HÄLEN? 

Smärta, värk eller ömhet under hälen är ett vanligt besvär. Minst två procent av befolkningen lider dagligen av hälsporre, och det finns många anledningar till att man kan uppleva smärta i hälen. Men hälsporre tillhör den vanligaste orsakerna till smärta i hälen, även om smärtan avtar när du har gått en stund kan smärtan påverka en negativt i vardagen. Därför är det viktigt att du själv behandlar och försöker lindra din smärta.

Tulis Classic Hälkopp är en stötdämpande hälkopp som är specifikt skapad för att lindra besvär i samband med hälsporre (Plantar fasciit), Akillestendinit, Severs skada eller för dig som har drabbats av hälsmärta eller ömhet.

Hälkoppen har Tulis patenterande våffeldesign som effektivt absorberar stötvågen och återger på så sätt energi. När du går eller springer följer hälkoppens konstruktion dina fötters rörelser för att absorbera stötar och likt en fjäder återges energi för maximal komfort och prestanda.

Tack vare att hälkoppen ger avlastning och stöd så lindrar hälkoppen både smärta och obehag. Hälkoppen ger en omedelbar smärtlindring till hälen genom att lyfta upp hälbenet och dämpa smärta i det berörda området.

Hälkoppen kan även användas för att öka stabilitet och ge en mer korrekt ställning av hälen. Fungerar bra vid sport och löpning eller på jobbet om du står upp hela dagen och ofta får ont i hälarna.

Storleksguide och riktlinjer
Storleken baseras främst på din kroppsvikt.

Small – upp till 40kg
Regular – mellan 40-80kg (skostorlek: upp till strl 40, ca)
Large – över 80kg (skostorlek: 41 och uppåt)

Du kan läsa mer om hälkoppen här
HÄLSMÄRTA

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *