Våren är på ingång och det börjar bli dags att ta fram vårens skor och sneakers. Men efter att de har varit undanstoppade hela hösten och vintern så kanske dina sneakers inte ser så roliga ut?

smustiga-vans-converse

Bildkälla: jessicaglam.blogspot.se

Vi alla älskar den där härliga känslan av att gå i ett par nya och fräscha skor. Dessvärre så brukar inte den där speciella känslan vara särskilt länge. Dåligt väder, svett och smuts brukar både förstöra och smutsa ner skorna. Därför är det kanske inte så konstigt att dina vita sneakers ser lite gråa och dassiga ut. Men låt inte det hindra dig från att använda dina favoritskor. Dina sneakers kan smidigt och enkelt bli som nya igen med rengöringskit från Springyard.

gor-dina-converse-vita-igen

Rengöringskittet innehåller allt du behöver för att ge dina skor nytt liv. Med rengöringsgelen, skoborsten och mikrofiberduken håller dina skor sig fräscha, rena och ser nya ut igen. Rengöringskittet passar utmärkt för rengöring av sneakes, exempelvis Converse och andra skor i textil, canvas och mocka. Den verkar effektivt mot ingrodd smuts och vårdar dina skor så att de håller längre.

rengoring-smustiga-sneakers

Börja rengöringen med att fukta duken och applicera rengöringsgelen på skoborsten. Borsta sedan med cirkulerade rörelser på skons yta som du vill ha ren. Eftertorka med den fuktiga duken och låt skorna torka naturligt innan du använder dem igen. Om du rengör känsligare material kan du använda mikrofiberduken i kombination med rengöringsgelen .

För att behålla skorna rena behöver du regelbundet rengöra dem. Rengöringskittet innehåller en rengöringsborste, rengöringsgel och mikrofiberduk och du hittar den här.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *