Spelar du golf eller har du hund? Kanske du både spelar golf och har hund, man kan till och med spela golf och promenera hunden samtidigt, många klubbar tillåter vovvar på banan. Hursomhelst, vi är många som faller in i någon eller båda kategorierna. Antalet hundar i Sverige var enligt Statistiska Centralbyrån 784,000 för två år sedan och Svenska golfförbundets officiella statisk för 2014 visar på 474,777 registrerade medlemmar. Mycket folk blir det, mycket folk som varje vecka, varje dag går oändligt många steg. Och att då inte ha bekvämt på fötterna är både dumt och farligt. Själv låter jag gärna bli att spela golf men älskar min hund och går minst en timme med henne varje dag. Den här årstiden är broddar nödvändigt och jag har även lagt varma sulor i mina stövlar, allt för att underlätta alla kilometer jag tillryggalägger varje vecka. Det enda som även hunden också behöver är reflexer, annars har hon det andra inbyggt, både varm päls och halkskyddande klor. Golfarna har det lite lugnt den här tiden på året men snart drar säsongen igång och då kan det vara bra att ha rejält på fötterna. Att som jag vara uppvuxen bland golfare är inte lika illa som att vara uppvuxen bland vargar men jag har tillbringat otaliga dagar och helger med att lyssna till fullständiga genomgångar av hela rundor, om puttar som inte gick i, om utslag som gick fel, om slicear och hookar och stansen i mua. Ja, ni hör själva, golf är en outsinlig källa till psykisk påfrestning och att då dessutom traska runt i fyra-fem timmar med ont i fötterna det är inte rimligt. Vi hjälper dig att hitta rätt inlägg och annat du behöver för att gå skönt. 

Hurra, jag är så glad eftersom jag inte har ont i fötterna

Hurra, jag är så glad eftersom jag inte har ont i fötterna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inte nog med att jag har slagit bort tre bollar och hamnat i vattnet på 4:an, jag har dessutom ont i fötterna.

Inte nog med att jag har slagit bort tre bollar och hamnat i vattnet på 4:an, jag har dessutom ont i fötterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lugnare att bara vara hund och inte behöva bry sig

Lugnare att bara vara hund och inte behöva bry sig

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *