Känner du någon som behöver rollator, eller behöver du kanske ett gånghjälpmedel som ger dig mer trygghet i vardagen?

Nu finns även rollatorer som nyhet i vårt sortiment, allt för att du eller någon du känner ska kunna gå rätt, gå skönt men framförallt gå tryggt. Rollatorer, eller rullatorer som det även kallas är hjälpmedel som ger självständighet till de som har problem med att gå och stå på egen hand.

rollator-rullatorer-ganghjalpmedel

Rollatorer gör det möjligt för människor som har nedsatt stryka eller balans att kunna fortsätta ha ett socialt liv. Men det ger också möjligheter till att träna och motionera. Våra rollatorer från vårt sortiment är utrustade med färdbroms och parkeringsbroms som förhindrar att rollatorn rullar iväg oavsiktligt. Rollatorn är även utrustade med sits- och ryggstöd, vilket ger en sittplats som både ger stöd och komfort när man behöver en paus. Rollatorerna har bekväma handtag som ger det stöd och avlastning som behövs.

rollatorer-till-bra-pris

Rollatorerna kan även fällas ihop, vilket gör att de på ett smidigt och enkelt sätt kan ta mindre plats i hemmet. Eller kan läggas i bakluckan i en bil så att man smidigt kan ta med sig sin rollator. Du kan läsa mer om rollatorerna här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *