Vi alla har varit där, halvt irriterade på oss själva ”dagen efter” för smärtan som gör att vi vill skrika högt rakt ut. Samtidigt som man förbannar sig själv över att man köpt de där klackskorna som expediten i kassan menade är ”supersköna”. Ja, alla ni som någon gång har satt sina fötter i ett par klackar vet precis känslan. Enligt en brittisk studie så orkar de flesta gå en timme, sex minuter och 48 sekunder i klackar innan det börjar göra ont. Det är alltså lite mer än en knapp timme innan fötterna börjar skrika och bestämma sig för att göra ens liv till ett helvete. Men trots värken och plågan så kan man bara inte låta bli att använda klackar, för helt ärligt. Vem älskar inte känslan av att ha en snygg klacksko på sig?

fashion-person-woman-feet-large

Så kärleken till klackarna är helt enkelt större än hatet till smärtan. Men som tur är så finns det hjälpmedel som tar bort den brännande känslan, förebygger mot smärtan och ger en skön avlastning. Hjälpmedel i form utav sulor som helt enkelt minimerar smärtan och gör det skönare att gå i sina älskade klackskor. Klicka in dig här för att se alla olika modeller.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *